Shoppa loss

It's all secondhand, it's all good.

Be inspired

Det bästa med att shoppa secondhand online, förutom att det är klimatsmart och billigt är överraskningsmomentet. Varje dag fyller vi på med ny-gamla unika prylar i lagret. Kanske hittar du något du har letat efter i flera år, kanske blir det något du inte visste att du behövde. Vad det än är låt dig inspireras av utbudet och handla med gott samvete. Save the world and save some money. Win-win.

Kolla begagnat först.

SAVE THE PLANET & YOUR MONEY

Outfit Heaven

Du är en hjälte, dress like one.

Här hittar du unika outfits varje dag. Kläder som tidigare ägts av en annan hjälte. När du handlar secondhand kan du shoppa loss utan att det kostar skjortan och dessutom minskar du vårt gemensamma ekologiska fotavtryck. 

Att hjälten som lämnat in plaggen får pengar för det du betalar gör shoppingen till win-win för alla.

Flaunt your feet

Nya skor utan att få skoskav? Footly gör drömmen till verklighet. Skönt slitna skor för stora och små fötter. Begagnade skor är bra skor.

Decorate your home

Borta bra men hemma begagnat.

.Home is where the heart is. Låt ditt hem vara en levande plats som byter skepnad med årstid, humör eller behov. När du handlar din  inredning secondhand får du en skön, unik look som är billig att byta ut utan att det står miljön dyrt.

Kids will be kids

Barn behöver få utforska, klättra, kladda och leka obehindrat. Dessutom växer ungarna så det knakar och därför behöver småttingar ofta stora garderober. Fyll den med secondhand plagg och låt barnen gå loss på världen.

Enjoy the game

Låt barnen leka på riktigt.

Klossar, bilar, dockor, skallror, Lego, det finns så mycket mer än bara skärmar att leka med. Fynda roliga leksaker hos oss och låt barnens kreativitet flöda. För att dom ska få ta över en så fin planet som möjligt så det är det självklart återbruk . There is no Planet B.

Dot the i

Varje outfit är unik, precis som du, och det är accessoarerna som sätter pricken över i:t. Här hittar du tillbehören som är trendiga, retro, roliga och allmänt supercoola.

Lo-Fi Reading

Perfekt när du är trött på läsplattan.

Skärmar i all ära, men det ger en viss känsla att hålla i en riktig bok av papper. Särskilt en solig dag på altanen eller stranden. När du handlar tidningar och böcker hos oss bidrar du inte till nytillverkningen och älskar du att läsa old school style kan du säkert spara ett träd eller två.

Bling it

Smycken behöver inte vara dyra för att vara snygga. Hos oss har du råd att fylla smyckeskrinet om du vill. Bling bling, do your own thing, you awesome you!

×

Kundvagn