Shop Support

FAQ

Handla secondhand

Vi bedömer varje pryl manuellt och ger en uppskattning om vi tycker att varan är i slitet, ok, bra eller mycket bra skick. 

Zooma gärna in på bilden för att se vad du själv tycker om skicket, eftersom det kan vara individuellt hur man bedömer det.

Ja, hela vår vision är att spara på jordens resurser. Ofta gör vi oss av med saker för att vi tröttnat på dom, inte för att dom gått sönder. Då är det ju fantastiskt om någon annan kan använda prylen ett tag och sedan sälja den vidare igen. På det viset slipper vi konsumera nya prylar lika ofta.

Det mesta vi säljer kommer från privatpersoner. Men också restpartier eller likanande från företag.

Du som lämnar in får en del av försäljningssumman. För att läsa mer om hur du lämnar in saker klicka här.

beställning & betalning

Du kan betala med Klarna. Du behöver inte ha något klarnakonto. Klarna erbjuder olika betalningsalternativ.

Du får ett orderbekräftelse i mailen från Footly. Det kommer även ett mail från Klarna med betalningsreferens.

Alla prylar i butiken är unika och säljs enligt principen först till kvarn. Därför kan det hända att någon annan hunnit slutföra köpet av samma vara innan dig.

leverans

Alla våra leveranser sker från vårt lager i Taberg, Jönköping

Leveranstiden är 1-5 arbetsdagar.

Vi har bra och ömsesidiga samarbeten med DHL, Schenker & PostNord. Men vi erbjuder också gratis avhämtning hos oss i Taberg utanför Jönköping.

Efter liggtiden skickas paketet tillbaka till oss. Ej uthämtade paket debiteras 300kr som dras från orderns värde & varorna säljs igen. Överstigande summa återbetalas, vid understigande debiteras du inte mer. Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten.

Fler frågor? Kontakta oss:

Stäng meny
×

Varukorg